Produkty pro jehněčí stehno (5)

75% Ibérico Pata Negra Šunka z Žalu - S Kostí / Bez Kosti / Ručně Krájená

75% Ibérico Pata Negra Šunka z Žalu - S Kostí / Bez Kosti / Ručně Krájená

Náš iberský jamón z belloty se vyznačuje svým protáhlým tvarem s tmavou a opotřebovanou kopytem, typickým pro exempláře cvičené na poli. Má intenzivní a lesklou barvu s velkým množstvím bílých žilek v textuře. Při degustaci se projevuje intenzivní a přetrvávající aroma, vnímají se náznaky sušeného ovoce a přírody, což vytváří šťavnatou rovnováhu mezi stupněm slanosti a pečlivým zráním, spojenou s dlouhým a příjemným dozvukem. To ještě více konkretizuje zážitek, který toto mistrovské dílo přírody poskytuje chuti.
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC RASA ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY Reference: 5105 HMOTNOST: 8-8,5 kg
100% Ibérico Pata Negra Šunka z Žaludů - S Kostí / Bez Kosti / Ručně Krájená

100% Ibérico Pata Negra Šunka z Žaludů - S Kostí / Bez Kosti / Ručně Krájená

Jeho stylizovaná forma a jemná noha, typická pro exempláře čistokrevné iberské rasy, jsou prvky, které identifikují náš vlajkový produkt na první pohled. Kromě jeho velikosti, která je menší než u kusů křížených zvířat, a této užší formy, je velmi významná jeho tmavá kopyto, které je opotřebované, protože zvíře páslo volně po dehesa a mohlo si užít dvou montaneras. Uvnitř objevujeme šunku intenzivní červené barvy s velkým množstvím bílých a čistých žil, neboť prase sto procent iberské má až 75 % své tuku infiltraci v svalovině. Celkový vzhled je díky tomu lesklý.
Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Produkt vyrobený z přední končetiny dospělých prasat, která byla podrobena odpovídajícímu procesu solení a zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní vlastnosti, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Proces solení V Iberských Brisa jsou všechny kusy pokryty mořskou solí, aby se podpořila dehydratace a konzervace, čímž se přispívá k rozvoji typické barvy a vůní u sušených produktů. Zůstávají v solné komoře jeden den za každý kilogram hmotnosti čerstvého kusu, při kontrolované teplotě mezi 3º a 5º Celsia a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Rasa: 50 % iberské Výživa: žaludy Štítek: červený Energetická hodnota: 409,9 Kcal / 1701 KJ Tuky: 32,3 g Nasycené tuky: 9,7 g Sacharidy: 1,0 g Cukry: 0,5 g Bílkoviny: 28,8 g Sůl: 3,6 g